Inbouwreservoirs

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 3 van totaal 3
 • Grohe RAPID SL inbouwreservoir incl geluidsisolatieset

  Grohe RAPID SL inbouwreservoir incl geluidsisolatieset

  Grohe RAPID SL inbouwreservoir. Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit inbouwreservoir is de perfecte partner voor uw stijlvolle hangwc.

  Normale prijs: € 338,80

  Special Price € 129,99

  1-3 werkdagen
 • Grohe RAPID SL laag inbouwreservoir

  Grohe RAPID SL laag inbouwreservoir

  Grohe RAPID SL inbouwreservoir. Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit inbouwreservoir is de perfecte partner voor uw stijlvolle hangwc.

  Normale prijs: € 363,00

  Special Price € 234,00

  Op aanvraag
 • Grohe Rapid SL Urinoir element

  Grohe Rapid SL Urinoir element

  Grohe RAPID SL inbouwreservoir voor urinoir. Duitse kwaliteit voor een betaalbare prijs. Dit inbouwreservoir is de perfecte partner voor uw stijlvolle urinoir.

  Normale prijs: € 304,92

  Special Price € 195,00

  Op aanvraag

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 3 van totaal 3

Inbouwreservoirs

Inbouwreservoir

Het inbouwreservoir is het frame voor het hangtoilet. Door een inbouwreservoir aan te schaffen hebt u de middelen om het hangtoilet op de juiste manier te installeren zodat u hier nog jarenlang plezier van hebt. En zo’n inbouwreservoir bestelt u online, op WCfabriek.nl. Wij zijn uw favoriete online specialist in toiletten. WCfabriek.nl maakt onderdeel uit van San-e-Web.nl, dé website op het gebied van sanitair. Met WCfabriek.nl bedienen wij u op maat met toiletten en de middelen die daarbij horen. Zoals een inbouwreservoir. Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe inbouwreservoir altijd van de beste kwaliteit is en u deze bij ons bestelt voor een scherp, betaalbare online prijs. Momenteel hebben wij een paar fantastische aanbiedingen voor een inbouwreservoir uit ons assortiment. Zoals u ziet aan de prijzen bespaart u bij ons wel honderden euro’s op een inbouwreservoir. Wij hebben verschillende pakketten voor u beschikbaar:

 • Inbouwreservoir van Grohe
  Een inbouwreservoir van Grohe is van gegarandeerde Duitse topkwaliteit. Het merk is al tientallen jaren een van de absolute marktleiders in de wereld op het gebied van sanitair en staat dan ook bekend om uitstekende producten van de beste kwaliteit. De frames van Grohe uit ons assortiment zijn compleet voorgemonteerd zodat u hier meteen mee aan de slag kan.
 • Inbouwreservoir combipakket
  In deze combipakketten zitten verschillende items waaronder de topreservoirs van Grohe. Maar ook een hangtoilet van het kwaliteitsmerk Villeroy & Boch, een closetbril van Pressalit en een bedieningspaneel ook van Grohe. Een ideaal combipack met fantastisch veel voordeel.
 • Grohe Urinoir element
  Ook voor het urinoir bestelt u het inbouwreservoir uit ons assortiment. Dit product van Grohe is eveneens compleet voorgemonteer en heeft vele toepassingen zodat u hier voor het urinoir alle kanten mee op kan.

Specifieke informatie over de modellen in ons assortiment, staan bij het product waar u naar zoekt. Alle eigenschappen van het inbouwreservoir zijn hier verzameld zodat u van A tot Z weet hoe het product is opgebouwd. Meer weten over een inbouwreservoir? Neem contact met ons op en we helpen u verder. Bel ons op 085-3030815 of stuur uw boodschap naar info@san-e-web.nl en u ontvangt van ons vrijblijvend deskundig advies. Is alles voor u helder, bestel uw inbouwreservoir dan nu bij ons online. De bezorging van bestellingen boven €200,- is gratis en bij ons kunt u altijd uitgaan van een betrouwbare service. Bekijk hiervoor ook het Webshop Keurmerk. Een inbouwreservoir bestelt u dus op WCfabriek.nl.