Accessoires

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
Onderdelen 1 tot 1 van totaal 1

Accessoires

WC accessoires

De WC accessoires uit ons assortiment maken van uw toilet een fantastische beleving: het toilet wordt door onze WC accessoires de plek waar u graag wilt zijn. Wij hebben daarvoor een fantastisch assortiment met nuttige en tegelijkertijd prachtig ontworpen WC accessoires. En die kiest u bij ons uit een groot aanbod aan de beste kwaliteitsmerken op het gebied van sanitair. Kies voor WCFabriek.nl en u kiest voor WC accessoires van merken als:

  • Grohe
  • Villeroy & Boch
  • Hansgrohe
  • Gedy

En daar komt nog eens bij dat u de WC accessoires van deze merken op WCFabriek.nl extra voordelig aanschaft: wij hanteren online prijzen voor A-kwaliteit. Kijk dus snel naar uw favoriete WC accessoires in ons assortiment.

Welke WC accessoires u moet hebben

Alleen al in onze collectie aan WC accessoires bieden wij meer dan dertig verschillende artikelen. Daarom hebben wij voor u een handig selectiesysteem links in de kantlijn gezet waardoor u snel en eenvoudig selecteert op kenmerken als:

  • Prijs
  • Merk
  • Levertijd
  • Kleur

Om u alvast op weg te helpen, geven we een paar suggesties. Bent u op zoek naar de handige toebehoren die bij het toilet horen, zoals een WC-rolhouder en toiletborstel? Neem een kijkje bij het merk Gedy, specialist in high design sanitair accessoires. Op zoek naar mooi ontworpen sifons of afvoerpluggen? Die hebben wij van de oerdegelijke merken Grohe en Hansgrohe voor u klaarliggen. En voor toiletbrillen kijkt u uiteraard naar het specialistische merk Pressalit. Maar ook op het gebied van comfort & zorg bent u bij ons aan het goede adres: voor het toegankelijk maken van het toilet bestelt u WC accessoires van de merken Jika en Invacare.

Service

Voor meer informatie over de WC accessoires, kijkt u bij het desbetreffende artikel of neemt u contact met ons op. Mail info@san-e-web.nl of bel 085-3030815. Uitstekende service en de beste WC accessoires vindt u bij de WCFabriek. Bestel uw WC accessoires dus nu bij ons online.